GROOT ROTTERDAMS ATELIER WEEKEND 2022

Op 24 en 25 september doe ik mee aan het Groot Rotterdams Atelier Weekend. Meer dan 650 Rotterdamse kunstenaars tonen hun werk in meer dan 80 ateliers verspreid door de stad. Mijn werk is te zien in de voormalige kerk aan de Nootdorpstraat. Ik exposeer daar schilderijen uit de serie De Reis.

24 en 25 september, Nootdorpstraat 4, 11-17u

Groot Rotterdams Atelier Weekend 2022

DE REIS | THE JOURNEY

Currently I am working on my new project De Reis (The Journey). Stichting Droom en Daad / Makersloket granted me a donation for this project for realizing a series of paintings, a book and an exhibition. More news will follow later.

Instagram: sandra_touw

THE WIND, THE WIND AND THE MOONLIT SKY

Van 3 tot 31 oktober 2021 exposeer ik in Galerie Hofsteeg in Dordrecht een serie schilderijen die ik maakte tussen 2019 en begin 2021.

De opening van de expositie is op zondag 3 oktober om 14:00u.

Voor de schilderijenserie ‘THE WIND, THE WIND AND THE MOONLIT SKY’ die bij Galerie Hofsteeg wordt geëxposeerd, haalde ik mijn inspiratie uit oude familiefoto’s en persoonlijke foto’s die ik in het buitenland vond. In dit werk gebruik ik de discrepantie tussen de geposeerde perfectie, de jeugdige belofte en zoete herinneringen op de foto’s en het echte leven. Het leven waarin een persoon schuld, pech, geluk, ziekte en liefde kan ervaren of waarin een persoon geraakt kan worden door hele grote gebeurtenissen in de tijd.
Het kleine, unieke van een persoon tegenover de grootsheid en vergankelijkheid van het bestaan, dat is waar deze serie schilderijen over gaat.

Galerie Hofsteeg
Steegoversloot 41
Dordrecht

Openingstijden:
Vrijdag en zaterdag | 12:30-16:30u
Elke 1e en 3e zondag | 12:30-16:30u

Instagram: sandra_touw